Musikskole

Musikskoletilbuddet

På Sejergaardsskolen er vi ikke i tvivl om, at musikken medvirker til en alsidig udvikling af barnet. Den giver eleven en helstøbt og sjov skolegang med mange positive effekter på både de indlæringsmæssige og sociale områder.

Det valgfrie tilbud i Musikskolen har rigtig stor søgning, idet omkring 65% af Privatskolens elever er tilmeldt sammenspil, instrumentalundervisning og kor. 

Musikskolen er for ALLE interesserede elever på Sejergaardsskolen og tilbyder både solo- og holdundervisning. Se detaljerne om de enkelte tilbud i "Samlet Musikskolefolder" nedenfor og i videoen her:

Sejergaardsskolens Musikskole

Vi glæder os til at se dig i musikfællesskabet på Sejergaardsskolen!

Fristen for tilmelding til sæsonen 2021/22 er overskredet, men kontakt gerne Musikskolen for yderligere oplysninger.

Musikskoleleder Holger Beck
musikskolen@sejergaardsskolen.dk

 

Samlet Musikskolefolder 2020 21 (1)

Faktisk skole. Fede arrangementer de også laver.

Linette Skou Larsen

Rytmik for 1. klasse

Elever i 1. klasse får tilbud om at gå til rytmik, som udover at give dem grundlæggende musikalske færdigheder desuden støtter deres motoriske udvikling. Der danses, synges og spilles - især på rytmeinstrumenter.

Rotationssammenspil for 2. klasse

I 2. klasse kan eleverne deltage i "rotations-sammenspil", hvor de i hver eneste lektion kommer til at synge og spille på mange forskellige instrumenter som el-bas, keyboard, trommesæt, guitar og rytmeinstrumenter. Der byttes mellem instrumenterne efter rotationsprincippet, så alle i hver lektion får spillet på alt, så eleverne får en fornemmelse af instrumentets funktion i bandet.

Sammenspil for 3. til 9. klasse

På disse klassetrin spilles der rytmisk musik inden for mange forskellige genrer, men primært pop/rock. Holdene dannes altid af eleverne fra ens egen årgang – og det tilstræbes at alle kan deltage, uanset musikalsk erfaring.

Big Band

Big Band er et tilbud til elever, der spiller blæseinstrumenter i Musikskolen (normalt saxofoner, klarinetter og trompeter) samt en lille udvalgt rytmegruppe.

Kor

Alle elever i 0. og 1. klasse har en obligatorisk korlektion i ”Micro- og Minikor” hver uge. Der synges gamle og nye børnesange og arbejdes med talekor og fagtesange.

”Midikor” er et valgfrit kortilbud for elever i 2. til 4. klasse. Her arbejdes der så småt med 2-stemmighed, mest i form af kanons. 

Nørdehold

Dette hold er for dem, der vil noget mere med musikken og har lyst til at nørde med bl.a. hørelære og musikteori.