SFO

I "Sejerhuset", hvor skolens SFO har til huse, lægger vi vægt på, at børnene oplever tiden i SFOen som fritid. Vi har det sjovt og hyggeligt i Sejerhuset.

Vi arbejder i "åbent plan", hvilket betyder, at børnene kan bevæge sig frit mellem stuerne og selv vælge mellem de kreative tilbud, der hver dag bliver udbudt både inde og ude.  Børnene har også mulighed for at vælge at hygge i et af de mange hjørner af huset efter en skoledag med matematik og dansk på skemaet, eller de kan vælge at lege udenfor på vores legeplads eller på boldbanen.

SFO'en er en vigtig del af skolen, eftersom mange børn tilbringer mange timer her. Det er derfor vigtigt, at børnene har det godt og føler sig i trygge rammer. Børnene tilbydes morgenmad i morgenmodulet og let frugt/brød om eftermiddagen.

SFOen og personalet danner også rammen om vores Spireskole for de børn, som starter i 0. klasse efter sommerferien.

De holder nogle fede koncerter her på Sejergaardsskolen

Allan Grejs